NEWS: No items at this moment.

WONINGEN


 

 

GEBOUWDEEL 1


swannerhof nieuwbouw Heerhugowaard

Het plan ‘Swannerhof’ bestaat uit 2 gebouwen. In het eerst gebouwdeel worden 28 appartementen gerealiseerd en ingericht voor starters en tweeverdieners waarbij de grootte varieert van ca. 50 tot 85 m2. Binnen deze 28 appartementen heeft u keuze uit 8 types met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Op de begane grond worden de bergingen gerealiseerd alsmede 13 overdekte parkeerplaatsen. Type C wordt verkocht inclusief eigen overdekte parkeerplaats. Daarmee blijven 8 parkeerplaatsen over voor de vrije verkoop van appartementen/commerciële ruimte.

Aan de voorzijde op de begane grond wordt een commerciële plint gerealiseerd. De totale oppervlakte van deze plint in het eerste gebouwdeel beslaat 570 m2, onderverdeeld in 8 units van ieder ca. 50 tot 94 m2 (nog vrij in te delen en te koppelen tot wel 570 m2)
Op het binnenterrein is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel bezoekers als bewoners.

In het overzicht hierboven kunt u de ligging van de diverse appartementen aflezen. De kleuren corresponderen met de appartement types. Toelichting en meer informatie over de type appartementen treft u in de brochure.


 

 

GEBOUWDEEL 2


Swannerhof view5 F44

Het plan ‘Swannerhof’ bestaat uit 2 gebouwen. In het tweede gebouwdeel worden 16 riante appartementen gerealiseerd, ingericht voor senioren, jonge gezinnen en tweeverdieners waarbij de grootte varieert van ca. 84 tot 133 m2. Op de begane grond worden de bergingen gerealiseerd alsmede 7 overdekte parkeerplaatsen en 9 niet-overdekte parkeerplaatsen. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats toegewezen.

Aan de voorzijde op de begane grond wordt een commerciële plint gerealiseerd. De totale oppervlakte van deze plint in het eerste gebouwdeel beslaat 535 m2, onderverdeeld in 9 units van ieder ca. 52 tot 73 m2 (nog vrij in te delen) Ook deze units kunnen nog worden gekoppeld tot een maximale grootte van 360 m2. Op het binnenterrein is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel bezoekers als bewoners.

In het overzicht hiernaast kunt u de ligging van de diverse appartementen aflezen. De kleuren corresponderen met de types. Toelichting en meer informatie over de type woningen treft u onder andere in de brochure.

swannerhof fase 2.3dmswannerhof fase 2.3dmswannerhof fase 2.3dmswannerhof fase 2.3dmswannerhof fase 2.3dmswannerhof fase 2.3dm