NEWS: No items at this moment.

AANBOD COMMERCIËLE RUIMTES


 

COMMERCIËLE RUIMTES


Het plan voor de invulling van de locatie bestaat uit een tweetal gebouwdelen. Beide bouwdelen zijn opgebouwd uit een begane grond voor bedrijfsmatige doeleinden en twee lagen appartementen. Bouwdeel 1 is het deel parallel aan de Beukenlaan, bouwdeel 2 is gesitueerd op de hoek Beukenlaan/Taxuslaan (waar de Huisartsenpraktijk plus Apotheek Centrumwaard gevestigd was).

De bedrijfsruimten in de begane grond plint variëren van ca. 50 tot 94 m2 per unit(BVO). Deze zijn nog vrij in te delen en kunnen gekoppeld worden. In het eerste gebouwdeel kunnen alle units gekoppeld worden tot max. ca. 570 m2 (alle units van gebouwdeel 1 als één geheel). In gebouwdeel 2 kunnen de units tevens gekoppeld worden waarbij een maximale grootte van ca. 360 m2 mogelijk is.

De twee gebouwdelen zullen op de verdieping verbonden worden door een tussenlid. Hierdoor ontstaat een onderdoorgang, die de entree vormt naar het binnenterrein voor voetgangers. In het gebouwontwerp zijn de buitengevels opgedeeld in delen van herkenbare schaal. Dit komt ook tot uiting in de daklijn door te kiezen voor een speels daklandschap met lichte hellingen.

In samenhang met de bebouwing wordt ook het binnenterrein opnieuw ingericht. Met de voorgestelde ontwikkeling krijgt de open plek een passende invulling, die tevens een toegevoegde waarde heeft voor de omgeving. Met de 26 overdekte parkeerplekken en ruim 55 overige openbare parkeerplekken wordt er voldoende ruimte gecreëerd voor parkeren voor bewoners, winkeliers en bezoekers.

Locatie

De commerciële ruimten bevinden zich op een unieke centrumlocatie in Heerhugowaard.Met Centrumwaard (Raadhuisplein en Middenweg) om de hoek is het in het oude centrum van Heerhugowaard altijd gezellig druk. Met de nieuwbouw van de wijk ‘De Draai’ wordt dit deel van Heerhugowaard steeds verder uitgebouwd. De 44 appartementen van Swannerhof zorgen voor een zeer divers publiek aangezien de woningen zijn ingericht voor starters, jonge families en senioren.

Het complex staat op een prachtige zichtlocatie, het kruispunt Middenweg – Beukenlaan is dagelijks een druk bezocht punt omdat het ontsluiting biedt tussen Heerhugowaard Noord en Zuid (via Middenweg) en tussen de Westagent en de nieuwe Oostagent (via de Beukenlaan) Tevens bevindt het complex zich aan de weg die leidt naar vele recreatieve locaties zoals zwembad en sporthal de Waardergolf, het bos van Heerhugowaard ‘Waerderhout’, diverse sportverenigingen aan de Dreef en de grootste school voor voortgezet onderwijs voor havo en vwo in Heerhugowaard, Trinitas College loc. Han Fortmann. Kortom een plek die wordt gezien, zeer goed bereikbaar is en ruim opgezet.

Bestemming commerciële ruimten

De commerciële ruimten kunnen worden gebruikt als commerciële kantoor- en bedrijfsruimten(dienstverlening) – niet zijnde detailhandel. Enkele voorbeelden:
– Advocaat;
– Architect;
– Accountant;
– Assurantiën;
– Bank;
– Makelaar;
– Uitzendbureau;
– Marketingbureau;
– Beveiligingsbureau;
– Begrafenisondernemer;
– Reisbureau;
– Printshop;
– Schoenmaker;
– Kapsalon;
– Schoonheidsspecialist;
– Fotostudio;
– Nagelstudio;
– Opticiën;
– Huisarts;
– Fysiotherapie;
– Tandarts;
– Verloskundige;
– Psycholoog.