NEWS: No items at this moment.
Website Image Map Plugin by WP Tooling

 

Het complex van de Swannerhof is gelegen op een prachtige centrale locatie in het hart van het oude centrum van Heerhugowaard. Op de kruising van de Middenweg en Beukenlaan bevindt u zich op de plek waar Heerhugowaard heel veel jaren geleden begon.

Winkels

Met Centrumwaard (Raadhuisplein en Middenweg) om de hoek kunt u ieder moment van de dag lopend een bezoek brengen aan diverse winkels. Van supermarkt tot schoenenwinkel, van kapsalon tot bouwmarkt, alles is binnen handbereik. Een gezellige dag winkelen? Met de fiest bent u binnen 8 minuten in winkelcentrum Middenwaard waar u zich kunt vermaken in meer dan 120 winkels.

Restaurants

Door de centrale ligging in het originele centrum van Heerhugowaard bevinden zich rondom het nieuwbouwcomplex ook diverse eetgelegenheden. Op het Raadhuisplein en de Middenweg kunt u terecht voor diverse afhaalmaaltijden. Om nog geen 2 minuten lopen vindt u al 5 restaurants waar u een gezellige avond kunt beleven.
Ook zijn er te voet diverse uitgaansgeledenheden te bereiken waar u ‘s avonds een drankje kunt doen en in de weekenden diverse feesten of activiteiten worden georganiseerd.

Wanneer u genoeg heeft van alle voorzieningen om de hoek bent u met de fiets binnen 8 minuten bij het nieuwe en modern Coolplein waar zich ook diverse restaurants bevinden als ook de Bioscoop, een Casino en het Cool Theater. Genoeg om handen voor een leuke avond.
De bus om de hoek brengt u met 20 minuten in het Centrum van Alkmaar.

Recreatie

Heerhugowaard biedt ook op recreatiegebied een diversiteit aan mogelijkheden. Zwembad/sporthal de Waerdergolf en de tennisbaan bevinden zich op loopafstand van de woningen. Voor een mooie wandeling kunt u ook vanuit de centrale locatie van de Swannerhof verschillende kanten op: het dorpse park Het Rosarium voor een speelse wandeling met de kinderen en een pauze bij speeltuin en pannenkoekenrestaurant De Bolle Buik, een stevige natuurwandeling in Het Waerderhout of een culturele wandeling langs de Oostdijk het platteland in.