NEWS: No items at this moment.

LOCATIE

LOCATIE

Het complex van de Swannerhof is gelegen op een prachtige locatie in het hart van het oude centrum van Heerhugowaard. Op de kruising van de Middenweg en Beukenlaan bevindt u zich op de plek waar Heerhugowaard heel veel jaren geleden ontstond.

Winkels
Met Centrumwaard (Raadhuisplein en Middenweg) om de hoek kunt u ieder moment van de dag lopend een bezoek brengen aan diverse winkels. Van supermarkt tot schoenenwinkel, van kapsalon tot bouwmarkt, alles is binnen handbereik. Een gezellige dag winkelen? Met de fiets bent u binnen 8 minuten in winkelcentrum Middenwaard waar u zich kunt vermaken in meer dan 120 winkels.

Restaurants
Door de ligging van het complex in het originele centrum van Heerhugowaard bevinden zich rondom het nieuwbouwcomplex ook diverse eetgelegenheden. Op het Raadhuisplein en de Middenweg kunt u terecht voor diverse afhaalmaaltijden. Op nog geen 2 minuten lopen kunt u bij wel 5 restaurants een gezellige avond beleven.
Ook zijn er te voet diverse uitgaansgeleden-heden te bereiken waar u ‘s avonds een drankje kunt doen en in de weekenden diverse feesten of activiteiten worden georganiseerd.

Naast al deze voorzieningen in de directe omgeving, bent u met de fiets binnen 8 minuten bij het nieuwe en moderne Coolplein. Ook hier diverse restaurants alsook de Bioscoop, een Casino en het Cool Theater. Genoeg ingrediënten voor een leuke avond.
De bus om de hoek brengt u met 20 minuten in het Centrum van Alkmaar.

Recreatie
Heerhugowaard biedt ook op recreatiegebied een diversiteit aan mogelijkheden. Zwembad/sporthal de Waerdergolf en de tennisbaan bevinden zich op loopafstand van de woningen. Voor een mooie wandeling kunt u ook vanuit de centrale locatie van de Swannerhof verschillende kanten op: het dorpse park Het Rosarium voor een speelse wandeling met de kinderen en een pauze bij speeltuin en pannenkoekenrestaurant De Bolle Buik, een stevige natuurwandeling in Het Waerderhout of een culturele wandeling langs de Oostdijk het platteland in.