NEWS: No items at this moment.

Vorige week donderdag heeft wethouder G.E. Oude Kotte, samen met voormalige eigenaresse mevrouw Rietbergen, de symbolische eerste steen gelegd voor het nieuwe appartementencomplex.

Na de steenlegging zijn wij samen met alle aanwezigen nog naar Café de Swan geweest voor een hapje en een drankje. Er was enorm veel belangstelling van de kopers en dit samenzijn was direct een eerste moment om als nieuwe buren kennis te maken met elkaar.

swannerhof-2

swannerhof-1ste-paalDe eerste paal voor het realiseren van 44 riante appartementen, penthouses en 17 commerciële ruimtes is vorige week vrijdag geslagen! Op een prachtige locatie, ‘in het hart van het oude centrum van Heerhugowaard’, zal medio 2017 het complex “Swannerhof” te bewonderen zijn.

IMG_1568 Inmiddels zijn de saneringswerkzaamheden bij ons nieuwbouwproject Swannerhof te Heerhugowaard afgerond en zijn wij gestart met de werkzaamheden voor riolering en infrastructuur.
Wij verwachten dat binnen enkele weken alles bouwrijp is voor de nieuwbouw!

Nieuwbouwappartement Heerhugowaard

Nieuwbouwappartement Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Na vele jaren van voorbereiding, uitstel en overleg met gemeente en omwonenden zijn Kamp Projects bv en de omliggende ondernemers verheugd, dat aan de bestaande situatie nu een einde komt: de rechter heeft alle bezwaren van omwonenden tegen het nieuwbouwplan Swannerhof ongegrond verklaard.
Het nieuwbouwplan is gelegen in het ‘oude’ centrum van Heerhugowaard, aan de Beukenlaan/Taxuslaan. Het plan omvat 44 appartementen in twee gebouwdelen, met duizend vierkante meter commerciële ruimten op de begane grond. De appartementen zijn geschikt voor zowel starters als senioren, van families tot tweeverdieners. Ze variëren in grootte en beschikken over twee-, drie- of vierkamers en een balkon; de commerciële ruimten zijn vanaf zeventig vierkante meter. Swannerhof zal over ruim tachtig parkeerplekken beschikken en deze voldoen aan de hiervoor gestelde normen.
Volgens Corno Pronk en Sander Jak van Rhee van makelaarskantoor Kuijs Reinder Kakes is de voorinschrijving op 15 januari een groot succes geweest; vele geïnteresseerden hebben zich gemeld voor de appartementen en de commerciële ruimten. Interesse? Bel Kuijs Reinder Kakes via 072-5718147.

Duidelijkheid

De voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels gestart; afhankelijk van weersinvloeden verwacht men eind 2017 het project te kunnen voltooien. Kamp Projects is blij dat er nu voor zowel de buurtbewoners als de omliggende bedrijven duidelijkheid is. Men wil ook voortvarend starten en de bouw zal in één bouwstroom gerealiseerd worden. Gelukkig hebben veel oud-Heerhugowaarders geduldig gewacht tot dit moment en gekozen voor deze unieke locatie in het oude centrum van Heerhugowaard.